hits

Wanted for autumn

22.09.2014 - 13:55 2 kommentarer

Hei, fintfolk!

Jeg har vært så heldig å bli litt slått av forkjølelse og influensa-lignende symptomer, sammen med en overload av jobbing og studieansvar. Derfor har jeg dessverre ikke vært like flink til å oppdatere som vanlig.

MEN, nå er det faktisk mandag, og det betyr starten på en ny uke! Jeg ligger nå under dyna, og koser meg med litt filmredigering til den fantastiske jobben min. Utrolig luksus når man faktisk kan ligge under dyna, samtidig som man jobber. Skal ikke klage på den! ;)

Når man sitter sånn med dataen på fanget blir det riktignok til at man surfer litt på nettet, og med nettsurfing kommer også trangen til å se på klær... og, tror dere ikke jeg allerede har funnet meg flere skatter som kommer til å føre til tommere lommebok? Jeg savner deler av hiphop-stilen jeg hadde før, og kommer til å lete litt mer etter morsomme plagg, capser og boots til høsten!

Og ja... jeg er fullt klar over at jeg har en svakhet for å handle topper og tanktoper i herreavdelingen! Jeg synes som oftest at det er de mannlige plaggene som har mest attitude, så kombinerer jeg det heller med høye hæler og feminine rocka jakker, for å få et mer "feminint" uttykk. Jeg liker kontrasten mellom det feminine og maskuline! 

Hva synes dere?1. Topp fra Rock Papers Scissors, Klikk her. 2. Ring fra Melody Ehsani, Klikk her. 3. Boots fra Jeffrey Campbell, Klikk her. 4. Topp fra Black Kaviar, Klikk her. 5. Caps fra Karl Alley, Klikk her. 6. Ring fra Melody Ehsani, Klikk her.

 

Ja, da tror jeg rett og slett det blir noen nye plagg på vei hjem i postkassa! Elsker de ringene over her! Trenger noe som gir meg et ekstra lite piff, føler jeg. Har for lite bling om dagen! Haha! ;)

Håper dere får en strålende dag, fininger! 

- Katinka <3

2 kommentarer

22.09.2014 kl.14:04

sÅ mykje kult da, spes skona.

Cecilie Hansrud

22.09.2014 kl.14:08

digget skoa!

Skriv en ny kommentar