hits

Nå skal håret ha Instagram-filter

18.09.2014 - 18:23 Ingen kommentarer

Ja, du leste faktisk riktig. Og jeg mener ikke den typen filter du legger på i Instagram etterpå, neida, dette er mye mer fancy enn som så. Jeg mener nemlig et filter du legger rett på håret, som en farge.

Oh yes! Jeg og Rikke var nemlig på frokost med Wella her om dagen, for å lære mer om fargetrender og hårfrisyrerer for sommeren 2015, og her fikk vi vite at det bare var å stålsette seg for Instagram-trenden i sommer.Jenta til høyre i bildet har et lyst Instagram-filter over håret. Ser dere den svake rosa- og blåtonen? Jeg tror faktisk jeg gleder meg! Jeg hadde jo veldig lite problemer med å omfavne hårtrenden som kom i år, hvor man farger tuppene i en annen farge enn resten av håret.

Jeg hev meg riktignok ikke på pastelltrenden, da det regelrett ville ødelagt det fine og svarte håret mitt. Knall rødt derimot - det ønsket jeg velkommen med åpne armer, til tross for at min kjære far sa jeg lignet på en levende bringebærlakris.

De magiske fargene det er snakk om heter altså Instamatic, og skal visstnok fungere like bra på mørkt som lyst hår. Tror det ikke før jeg får se det, men om det viser seg å stemme er det jo helt fantastisk! Da kan jo til og med jeg prøve mintgrønt hår til neste sommer!

Og fortvil ikke... jeg og Rikke skal selvsagt teste fargene i løpet av vinteren, sånn at vi alle kan konkludere med om de VIRKELIG fungerer for oss brunetter eller ikke ;) Stay tuned, med andre ord!

Slenger med noen stemningsbilder fra frokosten! Vi snakkes, skjønne folk! 

 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar