hits

Mine favoritt makeup-koster

07.10.2014 - 17:58 9 kommentarer


Hei, hå! Tenkte å skrive et innlegg om mine favoritt makeup-koster for øyeblikket. Jeg bytter ofte på kostene mine, da jeg hele tiden er på utkikk etter nye og enkle koster å påføre makeupen med. Jeg liker at kostene er av høy kvalitet, men at man får dette for en billig slant. Det er også viktig for meg at jeg liker designet, og at de er lette å rengjøre, da man må gjøre dette OFTE når man er ute på oppdrag. Som dere sikkert vil se, så er jeg sinnsykt betatt av Real Techniques-kostene, men de er også helt fantastiske og ikke minst billige!

Jeg liker dessuten ikke å la kostene mine "være i bås". Om en kost egentlig er designet for å være en øyenskygge kost, men at jeg finner ut at den fungerer like så godt som noe annet - ja, så bruker jeg den som jeg vil! Det åpner et hav av muligheter og kreativitet! Nedenfor har jeg laget en liten oversikt over mine absolutte favoritter for øyeblikket, og hva jeg bruker disse til. Enjoi!

Grunnsminke:

 

1. Real Techniques Blush Brush: Denne bruker jeg som oftest til pudder for å feste makeupen, men også til rouge eller bronzer. Kosten er stor og er lett å få mye produkt på om ønskelig.
2. Real Techniques Duo-Fiber Face Brush: Kosten gir en lett og photofinsh-look, så denne liker jeg å bruke til rouge, bronzer eller skimmer om jeg vil ha en dus look.
3. Real Techniques Duo-Fiber Contour Brush: I motesetning til det den kanskje egentlig er til, så liker jeg ikke å bruke denne til contouring, men heller til skimmer eller highlight!
4. Real Techniques Buffing Brush: Jeg simpelthen ELSKER denne kosten!! Fantastisk god å bruke for å påføre foundation, da den får mye produkt på huden uten at det blir for mye som sitter igjen på børsten. Dritgod å bruke på contouring om man trenger litt ekstra dekk.
5. Real Techniques Contour Brush: Love love love it! Denne bruker jeg hele tiden! Det er ikke alltid jeg contourer, men denne er kjempegod å bruke med bronzer for å få en taned look, eller å contoure med pudder/bronzer.
6. Real Techniques Strippling Brush: Om jeg ønsker en naturlig look med lite produkt, så går jeg for denne. Foundationen-kost nummer èn! Denne er også fantastisk å bruke til contouring. Jeg liker også å bruke denne kosten om jeg skal bruke en creme-/flytende rouge, for ikke å ødelegge makeupen jeg allerede har lagt.
7. Real Techniques Setting Brush: Bruker jeg til absolutt alt: pudder, rouge, foundation, skygge, highlight, skimmer, bronzer.. you name it!
8. Real Techniques Shading Brush: Denne bruker jeg faktisk mest til concealer under øynene, på urenheter eller for å definere brynene. Jeg har også brukt den til å legge skimmer eller highlight på amor-buen og andre steder som trenger en mindre kost.
9. Glo Minerals Dual Foundation/Camouflage Brush: Er helt super til flytende foundation, da man kommer over alt, i alle kriker og kroker ved at den har to størrelser. Denne bruker jeg også til concealer.
10. Kryolan Shader: Om jeg trenger å være presis på hvor makeupen skal ligge, så er det denne jeg bruker til bronzer eller rouge.  

Detaljer: 

 

1. BH Cosmetics Fan Brush: Når man finner en kost som er helt genial, og som samtidig koster nada-niks! Caching!!! Denne vifte-kosten er helt FAB, deilig og genial. Denne bruker jeg om øyenskyggen har drysset ned og man må få vekk "kornene" uten å ødelegge sminken, så bare vifter man det vekk med denne! Denne er også god bare å kose med! Haha.
2. Small Blending Brush: Denne kosten bruker jeg også omtrent til alt, men stort sett til enten concealer om jeg bare skal dekke små urenheter. Jeg bruker den også til å å definrere brynene, eller enkelt og greit til øyenskygge.
3. Small Eyeshadow Brush: Til øyenskygge, kjempegod til f.eks. smokey-eyes for å påføre mest mulig pigmenter på lokket.
4. Eyebrow Brush: Bruker jeg til å påføre skygge på øyenbrynene, for en dusere og mykere finish enn om man bruker en øyenbrynspenn. 
5. Glo Minerals Texture Eye Brush: Min absolutte favoritt blant favorittene! Denne kosten bruker jeg til øyenskygge uansett hva jeg gjør. Denne er spesielt god å duse med, men får også endel produkt på uten å drysse som er et stort pluss! Genial kost!
6. Real Tecniques Detailer Brush: Bruker jeg mest til leppestift, men også til små justeringer der det trengs.
7. Kryolan Eyebrow/Mascara Brush: Denne er et must i sminkebagen min. Kosten bruker jeg for å duse ut harde kanter fra brynpennen, men også til å påføre mascara av hygeniske grunner når jeg ute på oppdrag.
8. Beter Smudge Eye Shadow Brush: Liker jeg å bruke når jeg påfører øyenskygge.
9/10/11. Grimas/Kryolan/malekost-settet mitt: Ja, du leste riktig! Den siste av liner-kostene er faktisk egentlig ikke engang en makeup-kost, men en male-kost. Den er bare helt fantastisk å bruke til liner da den er laget av både mår- og syntetisk hår, er passe stiv, og holder seg utrolig godt. Disse kostene er i tre forskjellige størrelser av den enkle grunn at jeg liker å bruke flere liner-koster, utifra hvor tynn/tykk lineren skal være.

Hva er dine favoritt-koster? Bruker du noen av de jeg har som favoritter? Fortell meg i kommentarfeltet! Jeg er alltid på jakt etter nye gode koster! :D

- Rikke <3 

9 kommentarer

Camilla

07.10.2014 kl.17:59

Mye med bra kvalitet :)

Om du ønsker header, kan jeg gjerne lage til deg :)
Så herlige! Har lyst å prøve Real Techniques, men jeg har liksom aldri kommet så langt :P

07.10.2014 kl.23:03

Hvor har du kjøpt kostene? :)

sabina

08.10.2014 kl.23:30

Anbefaler koster fra Zoeva og selvfølgelig Mac:)

Maria Støre

09.10.2014 kl.09:09

Ser bra ut! Kanskje noe å gå til innkjøp av...

Style That Shit

10.10.2014 kl.11:28

jenny: Hei! Ja, de er helt fantastiske! :) Om du ikke har prøvd de ennå, så løp å kjøp!! :D -Rikke

Style That Shit

10.10.2014 kl.11:29

Anonym: Hei! Jeg har kjøpt de på litt forskjellige steder. RT-kostene har jeg kjøpt på Visage Makeup Store som ligger ved Youngstorget i Oslo, noen er kjøpt på nett og litt her og der ;) -Rikke

Style That Shit

10.10.2014 kl.11:33

sabina: Hei! Takk! Jeg har ikke prøvd Zoeva sine koster, men da er det kanskje på tide! Vet du hvilken pris de ligger på, og hvor jeg får kjøpt de? :) Jeg er faktisk en av de som ikke er så veldig begeistret for Mac, hverken produktmessig eller kostene. Har prøvd de fleste av kostene, men synes de er for dyre i forhold til kvaliteten og det jeg personlig er ute etter. Men takk for anbefalinger! :D -Rikke

Style That Shit

10.10.2014 kl.11:35

Maria Støre: Hei! Om du ikke har prøvd Real Techniques - do it! (Jeg er frelst!) ;) -Rikke

Skriv en ny kommentar