hits

OMG! Look at this!

15.09.2014 - 18:05 Ingen kommentarer

Hei igjen, alle fininger! Nå har det faktisk vært for lenge siden sist, jeg er den første til å innrømme det! To dager uten oppdatering er faktisk ikke innafor. Fy skamme seg, slag over fingrene, og alt det der. MEN, nå er jeg faktisk tilbake!

Og om ikke lenge skal dere få en skikkelig fin update om en Wella-frokost jeg og Rikke var på her om dagen, hvor vi ble oppdatert om neste sommers hårtrender, fargespill og andre fantastisk nyttige ting (am I right?).

I mellomtiden derimot... SE PÅ DET HER!

Vet ikke om jeg har sagt det til dere før jeg, men jeg har altså en favorittdesigner. Han heter Jeremy Scott, og er designer for det fantastisk kule merket Moschino.

Før dere nå faller helt av lasset og tenker "Affh, catwalk-mote, det gidder jeg ikke bry meg om. Dette blir for døllt for min del"... vent litt! Jeg kan love deg at denne moten er ikke som annen mote. Den er spesiell. Den oser av 90-tallet, har hippietendenser, og er en hel EKSPLOSJON av farger! Jeg lover! Se bare her!

That's right! Husker dere jeg blogget om disse Mc Donalds-genserne for en stund tilbake? De har virkelig vært sommerens store snakkis, og noe sier meg at det kommer til å vare en stund utover høsten.

Nå er det imidlertid ikke disse fantastiske genserne jeg vil prate med dere om, men den helt nye kolleksjonen Jeremy Scott har laget på egenhånd, utenfor Moschino-merket, i samarbeid med selveste Miley Cyrus.

Her får vi en tur tilbake til den psykedeliske hippietiden, og jeg ELSKER det! Jeg er vanligvis ikke et festivalmenneske, og er ikke spesielt fan å sove i skitne telt uten mulighet til å vaske seg skikkelig på henda med varmt vann og såpe, men denne visningen fikk meg faktisk på andre tanker.

Jeg vil ut i parken. Jeg vil høre på musikk, og jeg vil drikke øl, selv om jeg egentlig ikke liker øl. Konklusjonen må vel egentlig bare bli at dette er en GENIAL kolleksjon? Eller hur?

Jeg gleder meg allerede til våren 2015!

 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar