hits

Sunshine & Strawberry Daiquiris

12.09.2014 - 17:31 2 kommentarer

Dette innlegget kunne vel like gjerne vært navngitt "Jeg og Kristin elsker capser, og gikk amok i New Era-avdelingen", men det ble litt for langt, så jeg bestemte meg for den tittelen dere ser ovenfor her i stedet. Haha, som jeg såvidt nevnte for dere i går, så hadde jeg jo en helt super ettermiddag med Kristin i går! Vi skulle egentlig bare møtes til litt sladder over en kakao med krem, men kakaoen utviklet seg til å bli en lunsj, og lunsjen utviklet seg til å bli en byvandring... som igjen utviklet seg til et hjemmebesøk. Haha, you see where this is going, sant?

Vel, vi hadde i alle fall en fantastisk dag. Det er det ingen tvil om! Vi var innom showroomet til Polhem PR, og det er her vi fikk kidnappet med oss noen nye og freshe capser til samlingen vår. Snakk om luksus!

Kristin heiv seg over med iver og lyst, mens jeg snappet den knallrosa capsen til meg selv. Så, nå henger det en knallrosa caps over senga mi. GLEDER meg til å bruke den en dag!

Deretter satte vi kursen mot Vapiano på Rådhusplassen, som forresten er et av mine favoritt lunsjsteder i Oslo. De har rimelig, helt fersk, og velsmakende mat! Også er alt så rent og fresht! Det er friske urter på bordene, maten er klar på 10 minutter, og de har en egen bar i restauranten hvor du kan nyte noen drinker eller desserter (legg merke til hvordan jeg skrev det i flertall) etter lunsjen om du ønsker det.

Også hjelper det jo litt på at de også uten tvil har byens beste strawberry daiquiri! Så, vi endte opp med å ta oss noen drinker en torsdags ettermiddag. HA HA, det er vel innafor, er det ikke?

Stedet anbefales i alle fall på det varmeste, for å si det sånn! Så, det var altså dagens restauranttips fra min side! Haha! Og... en ting til jeg må tipse dere om... dere vet at den fantastisk kule jenta over her har sin egen kleskolleksjon, sant? That's right!

Fargerike og morsomme klær, laget for jenter i alle størrelser. I gode kvaliteter, til lave priser! Jeg mener... Komåååån, what's not to like? Dere kan sjekke det ut her!

Og... la meg bare fortelle dere noe med en eneste gang! Det at to stykker som blogger henger sammen, innebærer en del foto. Okei, det var en underdrivelse. Det innebærer VELDIG MYE foto. Så, vi kan vel anta at Kristin så ut som nedenfor her ca. 50% av tiden. Haha! Og det verste er, at selv bak kameralinsa, så er hun noe av det beste selskapet du kan ha!

GOD HELG, fininger! Håper den blir fantastisk!

 

- Katinka <3

 

2 kommentarer

Frida

12.09.2014 kl.17:48

Åååh, så mange utrolig fine capser!

Tiffany & Daisy

12.09.2014 kl.22:30

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar