hits

Time for breakfast

11.09.2014 - 21:41 3 kommentarer

Hei igjen, folkens! Fin oversikt klokka halv ti på en torsdagskveld, sant? Neida, ta det helt med ro, jeg har faktisk ikke sovet helt til nå! Det har seg bare slik at jeg blogger om noe som skjedde rundt frokosttider i dag tidlig. Hah, mysteriet er løst!

For i dag, dere... i dag åpnet butikken Envii sine dører i Norge for første gang, hos Steen og Strøm! Og, det er jo ganske stas, for før kunne man jo bare shoppe dette fantastiske merket i Danmark! Så, vi klapper med hendene! ;) (PS: merket er ikke sånn helt vanvittig i prisklassen heller. For å være et merke i det "dyrere sjiktet", mener jeg. Det er overkommelig!). Så, dagen startet med andre ord bra! Her var det fine klær, grønn og frisk juice, og ferske brødskiver. Man kan jo ikke be om mer enn det, eller hur? Men, som om det ikke var nok, senere på dagen dro jeg ut for å møte den fantastiske (!) Kristin til lunsj, og vi endte opp med å ta så masse fine bilder og gjøre så mye morsomt at det nesten får bli et eget innlegg i morgen! 

Haha, sånn kan det gå! Tok avgjørelsen om at jeg like så godt kunne splitte innleggene, så jeg ikke bomber dere med informasjon og bilder i hvert innlegg, så enjoy! 

Legg forresten merke til bildene nedenfor. Ser dere det ene bildet av meg og Line, hvor hun tar bilder av klærne, mens jeg står og sminker meg i speilet ved siden av? Hahaha, snakk om å bli tatt på fersken! 

Lurer på om jeg begynner å få divanykker? Makan! Det kan man jo ikke ha noe av. MEN, når det er sagt, så er det jo viktig å fylle på med leppestift innimellom! Er det ikke? Jo, det er det! Litt glam i hverdagen må vi unne oss! 

Og... I almost forgot! Jeg må jo vise dere den fantastiske skjorta jeg fant. En helt fantastisk skjorte i svart skinn, som mest sannsynlig blir med meg hjem en dag i nærmeste fremtid. Jeg klarer jo ikke slutte å tenke på herligheten, så da er det på sin plass, spør du meg! 

Og, mens vi først holder på, ser dere den skjorta jeg har på meg på bildene ovenfor her? Det er skjorta fra Bikbok jeg snakket så varmt om her om dagen, den i blått semsket skinn, fra Never Denim-kolleksjonen. Guuud som jeg elsker den! 

 

- Katinka <3

 

3 kommentarer

SiljeHaugen

11.09.2014 kl.22:52

Hva er prisen på den herlige skinnskjorta daaa? <3 :)

Style That Shit

12.09.2014 kl.13:48

SiljeHaugen: 2000 kroner. Men når noe er ordentlig skinn, og i den smørnyke kvaliteten det skinnet var, så er det en ok pris!:) Nå har de jo åpningsrabatt på 25% også!:D

SiljeHaugen

13.09.2014 kl.11:46

Det var ikke ille! Kult :D

Skriv en ny kommentar