hits

Støvletter og lakris

10.09.2014 - 23:23 2 kommentarer

Hei, folkens! 

Nå kom jeg akkurat inn døra fra jobb. Haha, vet dere hva... i dag har jeg nok en gang hatt en sånn dag hvor du sitter igjen og tenker "hvordan i all verden har jeg rukket alt? Det er jo bare 24 timer i døgnet". Jeg har vært på kontoret, vært ute og spist med venner, ryddet leiligheten, vært på et event med Strindberg og lanseringen av Camilla Pihl sin kolleksjon for Bianco.Og folkens... kolleksjonen er helt nydelig! Den er veldig enkel og helt svart, så det er ikke noen statement-sko der dessverre, men de skoene som er der er klassiske, fine, og kan brukes til ALT! Mine favoritter er de lave ankelstøvlettene med svart krokodilleskinn. De er både elegante og rocka på én og samme tid.

Spørs om jeg blir nødt til å skaffe meg et par av de støvlettene! Det eneste problemet er at noen jeg kjenner veldig godt allerede har de (you know who you are), så... kanskje jeg får la de gå for denne gang.

Men, vet dere hva de hadde på arrangementet? Noe som vakte like stor oppsikt som skoene for min del. De hadde nemlig LAKRISIS! Jada... kremet fløteis med lakrissmak. Jeg var svært skeptisk da jeg tok skjeen til munnen, men vet dere hva? Det smakte fatisk helt fantastisk! Det gjorde lakrismakronene også, haha! Tenk... Lakris og makroner? Trodde virkelig ikke det var en god match, men så feil kan man ta.

Nei, jeg slenger med noen bilder fra kvelden! Vi snakkes i morgen, skjønninger! 
- Katinka <3

2 kommentarer

SYDETSELV

10.09.2014 kl.23:26

Herlig! Skoene er så fine <3

Style That Shit

10.09.2014 kl.23:29

SYDETSELV: Ja, det er de virkelig!

Skriv en ny kommentar