hits

Send briller til Tanzania!

05.09.2014 - 22:35 Ingen kommentarer

Okei! Da var det endelig dags for å dele bildene fra gårsdagen med dere. Haha, det har seg nemlig sånn at vi gikk en smule amok med kameraet da vi var på vei til fest med Specsavers i går.

Jeg tror vi brukte nærmere en halvtime på å gå fem kvartaler, ene og alene fordi vi stanset for å ta bilder hver eneste meter. 400 bilder, og en del latterkramper senere, kom vi frem til festen. Veldig morsomt da, ikke fullt så morsomt i dag, da jeg faktisk måtte gå gjennom alle bildene for å plukke de jeg ville bruke!

Haha, MEN, jeg klarte det til slutt. Her ser dere meg og Rikke i full fres på vei til fest! Med oss på laget hadde vi Katarina, ei venninne som bor hos oss noen dager frem til hun får egen leilighet. Hun tok på seg oppgaven som fotograf med største alvor! 

Haha, som dere kanskje ser ovenfor så hjalp ikke de flere hundre bildene noe særlig på modellferdighetene. Men, det skal overhodet ikke stå på innsatsviljen! Jeg mener, se bare på poseringen min i bakgrunnen av Rikke på bildet i midten her. Hah, er ikke det potensiale, så vet ikke jeg! 

Vel, nok om det. Jeg har faktisk noe viktig å dele med dere, tro det eller ei! Under gårsdagens event kåret nemlig Specsavers årets modell, som sammen med brillemerket blir sendt ned til Tanzania for å drive veldedighetsarbeid, i form av å gi mennesker briller, og dermed også synet tilbake.

Her i vesten er briller blitt et motetilbehør, like mye som det er et hjelpemiddel i hverdagen. Det kan nok få noen til å glemme hvor viktig briller faktisk er for mange. Og nå har hvem som helst muligheten til å gi bort de gamle brillene sine til Specsavers, og dermed også sende dem ned til andre som trenger dem mer, i Tanzania.

Et fantastisk initiativ, som viser at mote også kan ha mening! Vi heier! Les mer om det her.

Slenger med noen flere stemningsbilder fra kvelden, som var full av kule briller, heftig musikk, og herlige folk! Man kan jo tross alt ikke be om mer enn det.

 

 

- Katinka <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar