hits

My day in pictures

03.09.2014 - 23:02 Ingen kommentarer

Såå, i dag har jeg vært så mye rundt omkring og gjort så mye gøy, at jeg bestemte meg for å prøve noe helt nytt. Nemlig å dele dagen min dere, i form av bilder! Hah, tenk... vanligvis snakker jeg bare om en liten brøkdel av dagen, men nå skal jeg altså gi dere hele historien - fra jeg krøp ut av dyna, og frem til her jeg sitter nå... nok en gang under dyna, denne gangen iført pysjamas.

Hverdagen min er vel ikke så spennende hver eneste dag, så jeg tror jeg skal spare omverdenen for å gjøre dette til en vane, men vi prøver i alle fall denne gangen, så ser vi hvordan det går. Okei... here we go! Jeg begynte dagen med å bli vekket klokka 06:00 (!) av en vinkelsliper utenfor soveromsvinduet mitt. Det har seg nemlig slik at noen i bakgården pusser opp, og det går dessverre utover nattesøvnen. Med fire timers søvn heiv jeg meg derfor i dusjen, og dro på frokost med Pierre Robert. 

De hadde sykt gode scones, med hjemmelaget kirsebærsyltetøy, og eplemost. Problemet var bare at sconen ikke var spesielt fotogen, så jeg brukte vinglasset som modell i stedet (joda, det er fullt mulig for mat og klær og ikke være fotogene, akkurat som oss mennesker). 

Vi lærte masse om ull, og hvordan vi skulle vaske det. Visste dere for eksempel at du aldri skal fylle maskinen mer enn 1/3  når du vasker ullplagg? Hah, tenkte meg det! Se, der lærte du noe nytt. Snakk om nyttig blogg, hæ? 

Vel, vi fikk også med oss noen vareprøver hjem, og jeg gleder meg masse til å bruke de når jeg skal på hytta, eller på skitur. Kolleksjonen deres så veldig fresh ut. Deler bilder med dere senere! :)

 Deretter gikk turen videre til Paleet (det fancy kjøpesenteret som ligger ved siden av Nationaltheateret. Der jeg ikke turte å gå inn før jeg var godt over tjue). De har akkurat åpnet igjen, så det var full fest med rabatter, goodiebags og bobler i glasset. Om du kjøpte noe på Kicks fikk du til og med sprekke ballonger i taket! Billig moro, snakk om stas!

Nå hadde også Line kommet seg opp av senga, så da slapp jeg å gå rundt og virre for meg selv. Glassene jeg har tatt bilde av ovenfor betyr forresten ikke at vi hadde et eget reservert bord. Jeg bare så de i forbifarten, og syntes de så stilige ut.

 

Men så, mine damer og herrer, kommer dagens vendepunkt. Akkurat da vi gikk inn i Paleets fineste butikk, populært kalt "YME", og jeg senket skuldrene, tenkte at lommaboka vi var trygg ettersom alt der inne var for fancy for meg likevel, skjedde det.

Jeg hører Line rope navnet mitt fra den andre enden av butikken, og i hendene hennes dingler den feteste genseren jeg har sett på lenge! En oversized collegegenser, svart, med store discobokstaver, fra DKNY. 

Er det nødvendig å si at den ble med meg hjem? Haha, tro meg, den ble med meg hjem! Jeg lukket øynene, dro kortet, og kom meg til helsike ut derfra! Men, jeg elsker den! Det var verdt det. Sant, det var verdt det? Hva den kostet? Haha, nei, det får bli en hemmelighet! 

 

Jeg fant forresten også en annen kjærlighet, kalt Mojave Ghost, men det må dessverre bli et avstandsforhold for oss foreløpig. Denne parfymen luktet bare så sykt godt. Det kilte i magen da jeg luktet på den, så god var den! Men, et sted går grensen... jeg satt den tilbake i hylla, og gikk min vei. Det var hjerteskjærende.

 

Jeg tok også en viktig avgjørelse i dag, og den ble tatt da vi satt oss ned på Fridays i Karl Johan. Nemlig at jeg ikke gidder å slanke meg. Forstå meg rett, jeg sier ikke at jeg er overvektig på noen som helst måte, men det er et faktum at jeg er 8 kilo tyngre enn jeg var forrige sommer, og at shortsen ikke passer lenger.

Det har plaget meg litt i det siste, men i dag bare slo det meg. Livet er for kort til å skulle nekte meg ting som smaker godt, og dermed bestilte jeg en stor Jack Daniels burger, med en skikkelig Cola ved siden.

Hah, det må da være en plass til oss jenter som spiser i motebransjen også, eller? 

 

Avrundet kvelden med skikkelig shopping av H&M sin nye høstkolleksjon, og brukte nok en gang litt mer penger enn jeg burde ha gjort. Tror kanskje det er på tide å innføre en midlertidig shoppestopp. Luksusfellen neste, liksom. Neida, så ille er det faktisk ikke.

Jeg kjøpte meg en stoooor jakke i hvit fuskepels, og en oversized svart blazer, og et par semska skinnboots... og noen armbånd! Haha, det får gå. Skal prøve å få blogget det i morgen, sweets!

Men, folkens? Herregud, dette innlegget ble SYKT mye lenger enn jeg hadde forestilt meg. Nok en god grunn til at dette ikke burde bli en daglig greie. Dere skal slippe å lese en hel bok hver gang dere klikker dere inn hit! 

Er det noen som faktisk leste hele? Haha, i så fall blir jeg sykt imponert! God natt, og sov godt!

 

- Katinka <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar