hits

Lipcandy

03.09.2014 - 00:02 2 kommentarer

Hei og hopp, alle fininger! Beklager så sent innlegg i dag, men den dagen her har bare forsvunnet i løpet av no time. Har løpt rundt i forskjellige møter, og når jeg først kom hjem endte jeg i kinosalen på Colosseum for å se Børning. Forresten en veldig morsom film, den anbefales på det varmeste! 

Men, folkens, vet dere hva jeg har gjort i dag? Jeg har hentet meg verdens FINESTE skjorte og skjørt hos Bikbok, fra Never Denim kolleksjonen. Det er i blått semsket skinn, og helt sinnsykt fett. Jeg har lett Oslo rundt etter det i flere uker uten hell. Uansett hvor jeg har vært innom har de vært utsolgt. Men... i dag, dere. I dag var dagen! Nå har jeg endelig settet hjemme hos meg, og jeg er så lykkelig!! Hah! Helt fantastisk! 

Har dessverre ikke rukket å ta noe særlig bilder i dag, men lover å komme sterkere tilbake i morgen. Da er det duket for frokost med Pierre Robert, og kveldsshopping med H&M, så det MÅ jo bare bli bra!

 

I mellomtiden kan dere kose dere med verdens beste leppepomade-tips!La meg bare presisere at jeg absolutt ikke får betalt for å skrive om dette, så det er på ingen måte en annonse. Det har seg bare slik at jeg åpnet en slik leppepomade, tok den på leppene, og hadde egentlig ingen forventninger overhodet. Så bare - BÆM - slo det mot meg. En skikkelig vill blåbærlukt, som man blir helt hekta på! 

Og la meg bare si... det er ikke hvilken som helst leppepomade jeg hadde løpt til butikken for å kjøpe blåbær til, bare sånn at jeg kunne ta et fresht bilde til bloggen (ja, for så miljøskada blir man faktisk av å blogge. Rekvisitter er viktig). Men denne var altså verdt det! 

Den lukter bare så digg, og i tillegg er konsistensen fin, OG den blir ikke klissete på leppene. Jeg har selv vært en tilhenger av EOS og Beauté des levres tidligere, men nå har jeg fått en ny favoritt i skuffen.

Så, fra en leppepomade-narkis til en annen... Her imponerer Nivea stort, denne burde prøves! Nam nam nam! <3- Katinka <3

2 kommentarer

Anniken

03.09.2014 kl.10:46

Må testes! Freshe produktbilder! Kjenner meg igjen i "Så miljøskada blir man faktisk av å blogge". Haha! Fantastisk kommentar.

Oppdaget bloggen i dag, og synes det var digg med en blogg som ikke skriver så bunnseriøse tekster, men samtidig følger opp med gode produktbeskrivelser (og bilder!) Følger herved!

Style That Shit

03.09.2014 kl.14:15

Anniken: Åh, så utrolig gøy å høre!! Du må gjerne følge Stylethatshit på Facebook, eller på Bloglovin, så får du oppdateringer når det er nye innlegg ute! Nå ble jeg skikkelig glad!:D

Skriv en ny kommentar