hits

Prosjekt Perfect Skin

04.09.2014 - 23:58 2 kommentarer

God kveld, alle fininger! Nå er jeg akkurat kommet inn døra fra et skikkelig inspirerende event med Specsavers, men det kan jeg fortelle dere om i morgen. Nå skal jeg nemlig prate med dere om noe langt mer personlig - huden min.

Det siste året mitt har huden min vært veldig uren, og jeg har slitt mye med kviser og annet tull. Noe som har vært over gjennomsnittet irriterende, spesielt ettersom jeg aldri var noe særlig plaget av kviser i tenårene. Så... for noen uker siden fikk jeg rett og slett nok. Jeg kastet ut alt jeg hadde av hudprodukter, og startet med blanke ark. "Prosjekt perfect skin" ble født!Underveis i prosjektet ble jeg kjent med to viktige aktører, som har hjulpet meg til at jeg - kun fire uker senere - har en hud nesten helt fri for urenheter!

La meg som vanlig informere om at dette innlegget ikke er sponset i den form at jeg får betalt for å skrive innlegget. Jeg har derimot fått tilsendt produkter og to gratis behandlinger for å teste behandlingen, uten noen avtale om å måtte skrive om den. 

Jeg hadde med andre ord aldri anbefalt dette til dere uten å kunne stå inne for det. Hvis jeg ikke hadde vært 100% overbevist om at det fungerer, så hadde jeg heller ikke delt med dere. Okei? Enig? Enig! 

La meg derfor introdusere første aktør: Dr. Schrammek og behandlingen Green Peel. 

Da jeg kom inn til min første behandling slet jeg både med eksem og irritasjon rundt nesevingen, og urenheter på hakepartiet. Jeg vet det høres for godt til å være sant ut, men tre dager etter behandlingen var irritasjonen og urenhetene nesten helt borte! Det skal sies at jeg dessverre er litt for flink til å pille på kvisene mine, så derfor er jo noen av arrene igjen på haka, men det er tross alt ikke noe jeg kan forvente skal forsvinne ved hjelp av hudpleieprodukter.

Kvisene som gjør vondt, og de små "knoppene" som gjerne dukker opp i ansiktet er dønn seriøst helt borte. Det er helt magisk! Og, nå skal jeg fortelle dere HVORFOR.

 

Dette er Green Peel:

Ettersom alle ingrediensene i produktene er helt naturlige, og fokuserer på å holde huden i balanse, er dette produkter som passer for alle hudtyper. Null tull! Du kan bruke det om du har eksem, sensitiv hud, eller bare generelt sliter med urenheter. Ingrediensene er laget for skape balanse, og det er nettopp det de gjør, uavhengig av utgangspunktet ditt.

Green Peel er altså behandlingen (jeg tok den lette varianten hos hudpleier, som populært blir kalt Party Peel, og koster 990 kroner). Og sammen med dette bruker jeg daglig en hudkrem som heter Special Regulating Cream, etterfulgt av Blemish Balm (som forresten er den originale BB-kremen vi finner overalt om dagen!). 

I tillegg til at den fjerner urenheter er den også god mot aldring, og tap av spenst, for dem som måtte være interessert i det. Jeg har heldigvis ikke kommet til den alderen heeelt ennå. 

Det er selvfølgelig ikke nødvendig å bruke alle produktene fra serien for å få et godt resultat, men jeg bestemte meg altså for å bytte ut hele hudpleien når jeg først var i gang, og jeg er så strålende fornøyd! Huden min har virkelig aldri vært mindre irritert enn den er nå. 

PS: Selv om dette er helt naturlige ingredienser, så kan det være enkelte hudtyper som er allergiske mot selv de ingrediensene. Ta derfor alltid turen innom en hudlege før du bytter hudpleie-garderoben din! 

Produktene jeg bruker daglig:

Pure Skin Cleansing Foam - PH-nøytralt renseskum som renser grundig. 330 kr. 

Super Rich Tonic - Styrker syrekappen etter rensing, og etterlater huden myk, glatt, og pleiet til neste behandling. 385 kr.

Special Regulating Cream - Beroligende og avkjølende dag- og nattkrem, som også er antiseptisk og demper betennelser og rødheter i ansiktet. 530 kr.

Hydra Force Eye Fluid - Fuktighetskrem som også fjerner hevelser under øynene. Øker elastiteten og har oppstrammende effekt. 569 kr.

Blemish Balm, i tonene Classic og Honey - Original BB-krem, fungerer som en naturlig foundation, med eller uten pudder. Anti-flammatorisk effekt, og roer ned rødheter. Fra 290 til 710 kr. 

 

Okei, så da har vi alle forstått at jeg er veldig takknemlig for at jeg endelig har blitt kvitt urenhetene mine, sant? MEN, det er ikke bare Dr. Schrammek sin fortjeneste. Det er nemlig en annen aktør som har vært med på leken også! 

La meg presentere: Clarisonic

Denne skjønnheten her har fått meg til å innse at jeg ikke visste hva rensing av hud innebar tidligere. Jeg masserte bare inn litt rensemelk med fingrene, og skylte av med vann. Vips - FERDIG, tenkte jeg. Den gang ei! 

Det viser seg nemlig at det å rense huden skikkelig hver kveld er nøkkelen om du ønsker ordentlig ren hud, og med denne vibrerende børsten renser jeg faktisk huden seks (!) ganger bedre enn jeg ville klart med mine egne hender.

Her har jeg altså kombinert renseskummet til Dr. Schrammek med børsten til Clarisonic, og det fungerer som en drøm! Om du skaffer deg en slik en selv, så vil jeg anbefale deg å ikke trykke for hardt på huden. Du trenger bare å dra den forsiktig i sirkulære bevegelser, så gjør maskinen resten for deg.

Den har forresten også noen veldig fancy pipemekanismer som forteller deg når det er på tide å bevege seg fra T-sonen til kinnene og lignende. Haha, snakk om luksus! Her slipper man å tenke på noe som helst.

 Min konklusjon? Dr. Schrammek + Clarisonic = den beste huden jeg har hatt siden jeg var baby! Takk så mye for det! Disse produktene fortjener virkelig omtale, og dere fantastiske lesere fortjener å høre om disse produktene! Så, det blir jo en slags win-win-sitasjon, blir det ikke? ;)

... Og bare for moro skyld, så slenger jeg med to bilder av meg, hvor huden er helt uten sminke. Et før behandlingen begynte, og et tatt i kveld, fire uker senere. Nå er riktignok det ene bildet tatt med et mobilkamera, og er derfor litt mer uklart, men jeg lover dere - forskjellen er like stor i virkeligheten.

Øynene mine har jeg sladdet. Det finnes grenser for hva jeg skal plage omverdenen med! Mine øyne usminket er ikke noe av det.

 

Noen andre som har gode hudtips? Del dem gjerne i kommentarfeltet under her, eller på Facebook-siden vår! 

- Katinka <3

2 kommentarer

Elisabeth

10.09.2014 kl.17:33

Hvor kan jeg bestille på nett? og hvordan er fargen på den bb creamen? :-)

Style That Shit

10.09.2014 kl.23:03

Elisabeth: Hei, Elisabeth! Er ikke helt sikker på om disse produktene kan kjøpes på nett foreløpig. Jeg tror ikke det, MEN, om du tar kontakt med norway@schrammek.com, så kan de helt sikkert hjelpe deg! :)

Ellers vet jeg at hudpleiesalongen V by Sonja Wigert i Oslo selger produktene, og Oslo hudpleieklinikk, om du bor i nærheten av Oslo? :)

Fargene på BB-kremene er veldig fine! Jeg bruker en miks av Honey og Classic, rett og slett fordi fargen Classic kan bli litt for "grå" i fargen alene, og honey ble litt for mørk for hudtonen min. Det fine er at fargen smelter veldig fint inn i huden, så det blir ikke så lett skiller og lignende! ;)

Var det til noe hjelp? Klem!

Skriv en ny kommentar