hits

One night in London

29.08.2014 - 23:34 2 kommentarer

Heiii, alle fine og vakre mennesker! Likte dere sminkevideoen vi delte i går? Håper den falt i smak, også må dere huske at dere GJERNE må dele forslag til andre videoer vi kan lage for dere. Alltid gøy med nye ideer og innspill fra dere lesere! :D 

MEN, folkens! Jeg har akkurat kommet hjem fra tidenes mest fantastiske tur, og det MÅ jeg selvfølgelig dele med dere. Jeg var nemlig heldig nok til å være en av de heldige utvalgte som fikk dra til London for å være på lanseringen av den sosiale shoppingappen Sobazaar. Og, HERREGUD for en opplevelse! Vi bodde på Soho Hotel, og ble kjørt rundt i eksklusive svarte biler hver gang vi skulle et sted.

Og selv om jeg sikkert burde leke skikkelig høy på pæra og late som at det var helt naturlig å ha både Raykay, Jenny Skavlan og Marianne Jemtegård med på laget, så følte jeg meg litt (okei da, veldig) spesiell når jeg satt på første rad sammen med dem under visningen. Hah! Er det lov å skryte? Joda, litt. Som jeg har sagt tidligere - jeg setter det på sjarmkvota!

Vi fikk besøke kontorene og designerstudioet til Karen Millen, snakke med desigeren Todd Lynn, og generelt føle oss som superstjerner for en dag! Det gjorde ikke akkurat turen noe mindre trist at jeg hadde både Kristin og Bellinda (bildet ovenfor) med i reisefølget! Nei, i dag er jeg rett og slett veldig sliten, men også noe sinnsykt fornøyd!

Og dere... jeg kommer tilbake med flere bilder, og til og med en stemningsvideo (!) i morgen, men det tok litt for lang tid å overføre til at jeg rekker det nå. Høres det bra ut? 

Og mens alle de andre voksne benyttet anledningen til å oppføre seg anstendig og mingle med hverandre, bestemte vi oss for å ta en selfie i speilet i taket. 

 Og forresten... det glemte jeg jo totalt å nevne, ettersom dette selvfølgelig er helt hverdagskost for meg (kremt). Men, jeg fikk jo selvfølgelig et helt fantastisk hotellrom, som egentlig var stort nok til at jeg kunne spilt fotball der inne, eller eventuelt ta med meg fire stykker hjem fra byen (for ja, så stor var faktisk senga). Hah, snakk om luksus!Så, jeg kan med andre ord ikke klage over at jeg lider noen nød. Livet er topp! Har dere et bra, skjønninger?

 

- Katinka <3

2 kommentarer

Cecilia Catharina

29.08.2014 kl.23:39

Så utrolig fine bilder alle sammen! Ser ut som en utrolig spennende og fantastisk tur :D

Style That Shit

30.08.2014 kl.00:15

Cecilia Catharina: tusen takk! Det var det virkelig også!:D

Skriv en ny kommentar