hits

En real oppkvikker

26.08.2014 - 01:13 Ingen kommentarer

Ja, det var virkelig det dette var! I dag var jeg nemlig innom butikken og behandlingsstedet "V by Sonja Wigert" for å prøve en rensende urtebehandling fra Greenpeel... og folkens? This is actually working! Vi var flere bloggere som fikk teste behandlingen, og alle bl overrasket over gløden som kom i ansiktet med det samme vi var ferdige. Nå er det faktisk sju timer siden jeg ble behandlet, og det "stikker" litt i huden ennå, noe som vil si at urtene fremdeles virker. 

Okei, jeg skal ikke ha et langt foredrag for dere, men jeg kan enkelt og greit fortelle dere at denne behandlingen bygger på en metode som oppsto på 1950-tallet, at alle produktene har samme PH-verdi som huden din, slik at den ikke stripper den for fuktighet, og at den er ypperlig for allergikere - ettersom den kun inneholder naturlige virkestoffer! 

Og, det beste ved hele greia? Du blir faktisk ikke noe særlig rød i ansiktet! Haha, snakk om luksus! Nei, dette kunne jeg lett blitt vant til.

Til dere som lurer, dette er ikke et sponset innlegg. Jeg fikk rett og slett muligheten til å prøve behandlingen, og ettersom jeg ble så fornøyd velger jeg å dele det med dere! Håper det er til nytte for noen av dere!:)

 

 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar