hits

Color me RAD, anyone?

22.08.2014 - 15:37 Ingen kommentarer

Dette er slettes ikke første gangen jeg nevner disse buksene jeg tilfeldigvis fant på et marked i Portugal, men denne gangen er de stylet litt annerledes, så vi tåler nok et innlegg om de, gjør vi ikke? Topp!  

 Blazer, Moods of Norway. Solbriller, vintage. Singlett, H&M. BH, Marlies Dekkers. Bukser, sydenbod. Sko, Bianco. 


Dette antrekket er jo egentlig ganske ensfarget og "konservativt" for å være meg, som gjerne er mer fan av trashrock-stilen, men noen ganger får man lyst til å være litt mer "up tight" også. Dessuten føler jeg stripene på buksa, den gjennomsiktige toppen og de neonfargede neglene danner et litt lekent og småfrekt uttrykk likevel.

Dette er faktisk antrekket jeg hadde på meg da jeg intervjuet noen av designerne under Oslo Trend for Side2 i forrige uke, for det er jo superinteressant for dere å vite, sant? Haha, det jeg tenkte meg! ;)

Nei, vet dere hva? I morgen skal jeg løpe 5 km i Color me Rad-løpet på Holmenkollen! OMG! JEG, løpe? Hahaha, det kommer til å bli ekstremt god underholdning, skal jeg fortelle dere. Ikke bare kommer jeg til å se ut som en fargesprengt tomat når jeg krysser mållinja, men jeg skal også løpe helt ALENE, så... om dere ser en smånervøs jente som ikke eier kondis, kjempe seg gjennom løypa - that´s me! Er det ikke noen av dere som skal dit, så kan vi ta følge? HE HE! 

Nei, nå skravler jeg her. Ha en fortreffelig dag, alle fantastiske folk! 

 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar