hits

Hæla i taket!

18.08.2014 - 19:30 2 kommentarer

 

Har nesten glemt at jeg har hatt en blogg det siste døgnet jeg, folkens! Herregud, jeg må virkelig innrømme at moteuka dro med seg en del av energien min, og at det siste døgnet derfor bare har gått med i en litt forvirra bakrus, med drømmer om syltynne modeller på catwalken, og glitter på alle kanter. Haha, miljøskada av å jobbe med mote, sa du? Nei, ikke i det hele tatt! 

I alle fall... Nå er jeg tilbake! Og moteuka runda jeg selvfølgelig av med min kjære partner Rikke, på festen til Moods of Norway. Det er tross alt tradisjon at de setter sluttstreken for motesirkuset! Og folkens... Uansett hva dere måtte mene om Moods of Norway i seg selv... det å arrangere en fest, DET KAN DE! Det er alltid heidundrende stemning, masse folk, og nok av bobler i glassene. La meg bare si at det var ganske hardt å skulle være tilbake på kontoret til klokka ni neste morgen.

Og dere, det var så mange kule, spaca og forfriskende mennesker på denne festen! Jeg blir så glad når motenorge tør å kle seg i annet enn store strikkagensere fra Isabel Marant! Herregud, se for eksempel på den superfreshe jenta vi møtte i bildene nedenfor! Christina Fraas hadde rett og slett tatt på seg leppestift i to forskjellige farger - turkist og rosa! Lovin' it! Vi ble sååå inspirerte, og jeg tror faktisk jeg skal la meg inspirere av det stuntet til neste fest! 

Vel, nå skal jeg komme meg tilbake til sengekroken, for i dag er det nok en dag på jobb, og jeg trenger virkelig all energien jeg kan få! Vi snakkes i morgen, fininger! 

 
 

 

 

 

- Katinka

 

2 kommentarer

Linnea Brodin

18.08.2014 kl.19:51

Ha en fin kveld videre<3

Style That Shit

18.08.2014 kl.21:48

Linnea Brodin: Takk, Linnea! Det må du også!<3

Skriv en ny kommentar