hits

Er det mulig å bli forelska i klær?

16.08.2014 - 16:22 Ingen kommentarer

For... om det er mulig, så er det akkurat det jeg har blitt i klærne til Mardou & Dean i det siste! Altså, jeg har alltid vært fan, men de siste månedene tror jeg faktisk at jeg bruker store deler av døgnet til å tenke på hvilke plagg jeg skal kjøpe neste gang.

Det er bare å spørre betjeningen i butikken - jeg tror jeg er på fornavn med de fleste, ettersom jeg til stadighet er innom og bestiller nye plagg FØR de i det hele tatt er kommet i butikk. Er det dette som kalles et usunt kjærlighetsforhold? Jeg mener, de elsker meg jo ikke tilbake, disse plaggene.I alle fall... samme kvelden som jeg, Kristin og Dennis havnet på strippeklubb, så var vi som sagt først innom visningen til Mardou & Dean, for å få med oss hva som kommer til sommeren 2015. Og nok en gang fant jeg ut at dette slett ikke kommer til å bli sunt for lommeboken min!

Tenkte jeg skulle dele noen av favorittene mine med dere. Se bare på den lyseblå pelsjakka! OMG! Eller det 90-talls inspirerte antrekket med bleika bukser og paljett-bh. Det får meg til å tenke på Britney Spears i sine glansdager. Også er det bare noe utrolig fresht med den sommerlige, kule og gule kjolen. For ikke å snakke om den knall grønne skjorta! Bli med meg hjem med det samme, takk.


 

 

 Kan godt hende det blir noen nye tilskudd i klesskapet til sommeren, for å si det sånn Og for dere som måtte lure... dette innlegget er overhodet ikke sponset. Det er bare jeg som er litt i overkant forelsket i Mardou & Dean.

PS: Kommer med egne bilder av visningen snart! Må bare få tak i kameraet først! <3

 

Peace Out!

 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar