hits

Herreguuud for en kveld!

15.08.2014 - 15:02 Ingen kommentarer

Ja, folkens, jeg hadde verdens villeste, kuleste, sprøeste og fineste kveld i går! Herregud! Jeg skal prøve å skrive dette innlegget uten å dele altfor mye av kjedelige detaljer, men la meg bare åpne med å si at dette er en kveld jeg aldri kommer til å glemme!

Den begynte nokså uskyldig, med et lite bloggtreff sammen med Side2 og Moods of Norway. Der drakk vi bobler, spiste sushi, og fikk lov til å velge ut hvert vårt antrekk fra sommerens 2015 kolleksjon, som vi ble fotografert i, og deretter får tilsendt senere. HERREGUD, som jeg gleder meg til mitt kommer i posten. Det var søtt, sexy og kult på samme tid! Se bare på bildet under her!

 

 

Men, dere skjønner det at dette antrekket var slettes ikke alt som gjorde kvelden fantastisk. Jeg var nemlig sammen med helt fantastisk fine mennesker, blant annet Kristin, som dere helt sikkert vet hvem er fra før. Herregud for en skjønn, herlig, fantastisk jente! Og verdens beste sjef, Ingeborg.

Jeg har dessverre veldig få bilder av kvelden i går. Etter vi hadde vært hos Moods så glemte jeg rett og slett å bruke kameraet mitt. SÅ, jeg kommer tilbake med flere bilder senere, men om dere blir utålmodige kan dere alltid lese bloggen hennes, for det er på kameraet hennes bildene ligger, for å si det sånn.

Kvelden eskalerte etter sushispisingen, og før vi visste ordet av det hadde vi allerede fått med oss den fantastiske motevisningen til Mardou & Dean, og tatt turen videre til en bakgårsfest i Kongens Gate. MEN, kvelden stoppet ikke før vi sjanglet hjem klokka halv fire... fra en strippeklubb! Oh yes, dere leste riktig. Vi havnet på en strippeklubb.

Om du spør meg hvorfor, hvordan eller hva i all verden, så kan jeg egentlig ikke svare dere. Det hele virket som en super idé der og da, og jeg skal virkelig ikke legge skjul på at det var utrolig morsomt! Herregud som de damene kan danse!

Nei, folkens... jeg merker at jeg ikke kan skrive om denne kvelden uten å plapre hull i hodet på både meg selv og dere, så jeg lar det være med dette.

Kvelden i går var episk, men detaljene får jeg overlate til senere! Håper dere får en fuckings fantastisk dag! I dag er det siste innspurt av moteuka, så nå er det bare å dra ut siste rest av energi, og get going! Holder dere oppdatert, fininger!

Slenger med noen bilder av Kristin, Ingeborg og stemningen på Moods-vorset! Jippii!

 

 

 

 


- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar