hits

Champagne and friendship

11.08.2014 - 23:11 Ingen kommentarer

Hei, alle skjønninger! Nå er moteuka for alvor i gang i hovestaden, og hele dagen har gått med til visninger og intervjuer. Jeg har løpt rundt som en gal på høye hæler i regnet, og sett ut som en våt hund med hullete jeans og rockete t-skjorter. Men, skal jeg fortelle dere en hemmelighet? JEG ELSKER DET! 

Det er noe med den travle motehverdagen som gir meg energi. Jeg blir rett og slett lykkelig av det. Det er så mye farger, liv, mennesker som vil opp og fram, høy musikk, mat, bobler i glasset. Det er et helt eget univers, og det er så vanvittig deilig! 

Som dere kanskje ser på bildet ovenfor så startet jeg altså dagen hos Moods of Norway i dag. De inviterte på frokost og motevisning, og hvem kan vel takke nei til noe slikt? Jeg kan forresten med hånden på hjertet skrive under på at den nye kolleksjonen til Moods er helt fantastisk! 

Stilen deres er blitt hakket mer skandinavisk, samtidig som de har beholdt det fargerike og lekne uttrykket. Det er bare å glede seg til sommerkolleksjonen 2015, folkens! Bare synd det er så lenge til herlighetene kommer i butikk.

 

 

 

 

Og etter jeg hadde kost meg med både laksewraps og vafler med brunost måtte jeg haste videre til neste avtale. Det var klart for dagens første intervju - med selveste Nina Jarebrink. Det var bare helt utrolig koselig, Nina er virkelig ei dame med bein i nesa! 

Vi drakk bobler i glasset, og jeg er helt sikker på at vi brukte minst 45 minutter på å bestemme oss for hvilket bilde vi skulle bruke på Instagram (velkommen til moteverden, liksom. En selfie er for guds skyld ikke bare en selfie!), haha! 

 

 

 
Nei, folkens... livet er virkelig herlig om dagen! Vi skal få laget noen nye skjønnhetsinnlegg til dere straks! Det går bare litt i fullt kjør med moteuka om dagen. Men, vi har et innlegg om hvordan dere skal legge eyelineren riktig rett rundt hjørnet. 

Hold ut, og stay tuned! Dere er fantastiske! 

 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar