hits

Balloons!

10.08.2014 - 17:22 2 kommentarer

 

Heei, alle sammen! 

Dagen i går forsvant bare i et vanvittig tempo, og jeg rakk aldri å ta turen innom for å hilse på dere! Håper dere hadde en like fantastisk lørdag som meg!

I går bestilte jeg min første Macbook, og er nå 13.000 kroner fattigere, men også veldig veldig lykkelig! Den kommer i posten om en uke. Can't wait! Deretter var det tid for en bytur med venner, bursdagsfeiring, og ikke minst... fest med Høyer!

Høyer-festen var fantastisk! Gratis champagne, og en helt shitload av inspirerende mennesker! Man kan tross alt ikke be om mer, am I right? Og forresten... på vei til bursdagsfeiring klarte vi å kapre fire ballonger, og overtale Friday's til å fylle dem med helium! Det endte selvfølgelig i en meget klein fotoshoot, hvor halve byen stoppet for å se på mens jeg hoppet opp og ned i lufta for å få bevegelse i bildet. Haha, kleint, sier du? Nei, ikke i det hele tatt! 

video:min film

 

For å være helt ærlig er jeg rimelig redusert i dag, så jeg tror jeg holder meg til å skrive dette, før jeg kryper tilbake til dyna i sofaen. Kommer sterkere tilbake i morgen! Håper dere har en awesome søndag, folkens! 

 

- Katinka <3

2 kommentarer

SYDETSELV

10.08.2014 kl.17:30

Herlige bilder :)

AMANDA

10.08.2014 kl.21:13

du er hjertelig velkommen til å stikke innom bloggen min! :)

Skriv en ny kommentar