hits

Tidenes mulighet!

08.08.2014 - 12:25 2 kommentarer

Så, Rikke jobber jo som make-up artist, noe de fleste av dere sikkert har fått med dere allerede? Vel, nå om dagen driver hun et samarbeid med selveste modellmamma Donna Ioanna, og det ender selvfølgelig opp med at vi kan gi dere et helt sinnsykt fresht og eksklusivt tilbud! (Om du har en modellspire i magen, vel og merke).

Det har seg nemlig sånn at Donna, som har jobbet i bransjen i over 20 år, nå skal ta med seg noen heldige utvalgte jenter ned til Milano på et tre dagers modellkurs. Og nei, vi tuller virkelig ikke.

 
Nå kan du dra på tur med Rikke og Donna til Milano!


For 25.000 kroner kan du få tre fotoshoots med tre profesjonelle fotografer fra motebransjen i Milano, du kan bli sminket av profesjonelle makeup-artister, stylet av skikkelige stylister, og ikke minst - du får møte de store modellbyråene.

Er du heldig kommer du kanskje hjem med en modellkontrakt i hånden? Thea som var med på det forrige kurset er nå blitt booket inn av selveste Prada, just saying! 

Jo... også holdt jeg nesten på å glemme det at du også får catwalk-trening, en egen portofolio med bilder, tur-retur Norge til Milano fra der du bor, transport til pg fra hotellet, tre netter på det eksklusive designhotellet NHOW, og alle måltider sponset på eksklusive restauranter!

Puh, nå hørtes vi nesten ut som en reklamekanal, gjorde vi ikke? Vel, det var ikke meningen. Greia er bare at det er en kjempemulighet, og ettersom selveste Rikke fra Stylethatshit også blir med nedover på turen, så har dere jo superkult selskap i samme slengen. Det kan jo ikke bli bedre! ;)

Om du vil melde deg på, eller vil ha mer info om kurset sender du bare en mail til donna@donnaioanna.com og merker e-posten med "Modellkurs Milano" og referer til navnet "Rikke", så er du sikret en plass! 

 

PS: Om det å reise helt til Milano hørtes ut som det var i villeste laget for deg er det også en mulighet å være med på kurset "Modell for en dag". Det er Rikke som vil sminke dere her også! Du vil bli stylet, sminket, få kurs i catwalk, og kule bilder til portofolioen. Send mail til samme adresse som ovenfor, og husk å referere til Rikke. 

 

Lykke til, fantastiske skapninger! Håper dere setter pris på muligheten, og at informasjonen ikke ble for overveldende.

 

- Katinka & Rikke <3

 

2 kommentarer

Karoline

14.08.2014 kl.00:50

Om man virkelig har en modell i seg, trenger man vel ikke betale 25 000 kr.? Hørtes drøyt ut.

Style That Shit

14.08.2014 kl.23:41

Karoline: Hei! 25k i seg selv høres og er mye penger, men med tanke på at disse vil finansiere hele oppholdet, samt fotografer, leie av studio, makeup-artister og stylister, så blir det fort noen kroner. Samtidig får man møtt viktige personer i bransjen, deriblant modellbyråene i Milano. Da er ikke 25k like drøyt :) turen er helt fantastisk, og på sist kurs fikk ei jente med seg modellkontrakt og har allerede fått flere tilbud om å fronte de store motehusene!! :) man betaler enkelt og greit denne summen for å få en skikkelig kickstart på karrieren, eller bare for opplevelsens skyld :) -Rikke

Skriv en ny kommentar