hits

Perfect eyes - The recipe

13.08.2014 - 11:05 2 kommentarer

We've all been there... Du skal være på fest om femten minutter, venninnene dine står og maser i gangen, og du forsøker i et siste panisk forsøk å legge lineren riktig. Det eneste problemet er at du skjelver litt på hånda, vet ikke helt hvor du skal starte, og før du vet ordet av det ser du ut som en panda i trynet.

Øynene dine er helt svarte, og du er rød i øyekroken etter du har gnidd vekk de tjue mislykkede forsøkene på å få til de perfekte katteøynene. Vel... Never again, my friends! Hjelpen er nær! 

Her er oppskriften på de perfekte liner-øynene:

 

1. Bruk en tynn liner, og se NED i speilet. Da vil du mest sannsynlig ikke blunke, og dermed heller ikke ødelegge lineren.
2. Begynn innerst mot øyekroken, med en veldig tynn strek. Før deretter øyefasongen så nær vippekanten du kan. Ikke la det bli en glippe mellom vippene og lineren, da det ødelegger den illusjonen av tykkere vipper som lineren gir.3. Om du ønsker å vinge ut lineren for å skape katteøyne-effekten, så se rett fram. Følg deretter den nedre vippekanten for å forlenge den (Okey... heads up: Når du følger den NEDRE vippekanten oppover, så vil lineren gå OPP). Grunnen til at du gjør dette er for å få til en riktig vinkel på katteøyne-vingen. Dra lineren så langt ut du ønsker, alt ettersom hvor dramatisk effekt du vil ha.

PS: Husk at linerstreken alltid skal være syltynn ytterst, og ikke en klump. Det er kun da den fungerer som en forlengelse av de ytre vippene. 4. Dra deretter katteøyne-vippen og streken du tidligere har dratt fra øyekroken og langs vippekanten sammen. Det vil nå danne seg et lite mellomrom mellom streken som binder katteøyne-vingen og linerstreken sammen, og vippekanten din. Dette fyller du igjen med liner, slik at hele vippekanten er i kontakt med linerstreken.6. Om du ikke ønsker katteøyne-effekten drar du bare linerstreken hele veien ned til den øvre vippekanten, og dropper det å vinge den ut underveis.

 

Men altså... utfordringene er selvfølgelig ikke over med det samme du har lært deg fremgangsmåten. Det er nemlig en jungel av produkter der ute, og alle har sine fordeler og ulemper. Derfor har vi samlet noen av dem for dere, så kan dere finne det som passer best til deres bruk! 

Cakeliner

Denne er enkel og påføre, men du trenger en pensel og vann, eller et luquid-set for å få den konsistensen du trenger. Den er presis, og du kan få en veldig fin strek.

Våtliner / Dipliner / Linerpenn

Med denne kan du få samme resultat som med en cakeliner, men den kan være noe vanskeligere å påføre. Her trenger du imidlertid ingen pensel. Denne kan brukes som den er! 

Gelliner

Denne kan være vanskeligere å påføre for nybegynnere. Ettersom den er i geleform må du være forsiktig med penselen for å unngå klumper, og som oftest må du også legge en skygge eller noe annet over for å få den til å feste seg. Det positive er imidlertid at den ikke setter seg med en gang, så du kan jobbe med den helt til den blir perfekt. Er du god, så kan dette bli veldig fint! 

Tørrliner / Blyantliner

Denne er veldig fin om du vil ha et mykere uttrykk. Du kan legge den på, og deretter duse den ut i kantene, så blir ikke streken like hard, men mer diffus.

 

Okei, skjønninger! Lærte dere noen nye teknikker?

Om det er noe dere lurer på kan dere alltid fyre løs i kommentarfeltet! Vi har svargaranti! ;)

 

2 kommentarer

Fredrikke

14.08.2014 kl.07:21

Hei! :) Kan dere anbefale en våtliner med god holdbarhet? Sliter med å finne en som ikke falmer eller sklir utover ila dagen:)

Style That Shit

14.08.2014 kl.23:49

Fredrikke: Hei! Art Deco sin Long Lasting Liquid Liner (fåes kjøpt på bl.a Vita) har god holdbarhet, blir ikke tørr og holder hele dagen :) Kryolan og Ben Nye har også noen som er kjempelette å påføre/spisse, og holder også hele dagen - og natten om det trengs - uten å falme! Disse kan du få kjøpt på Visage Makeup Store :) - Rikke

Skriv en ny kommentar