hits

Wardrobe cravings

05.08.2014 - 11:33 Ingen kommentarer


1. Solbriller, Cheap Monday. 2. Ringer, Fall Winter Spring Summer (FWSS). 3. Skjørt, FWSS. 4. Armbånd, Hipanema. 5. Boyfriend Skinnbukse, Mardou & Dean. 6. Armbånd, Hipanema. 7. Sko, Adidas.

 

Oioioi, det er så mye fint som kommer til høsten. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg føler meg faktisk ganske schizofren i stilen om dagen. Jeg har alltid hatt, og kommer alltid til å ha, en sterk dragning mot rock i stilen min, til tross for at jeg hører overraskende lite på musikksjangeren (beklager skuffelsen!).

En boyfriend-skinnbukse er derfor en selvfølge i klesskapet for min del. Egentlig skammer jeg meg litt over at jeg ikke har en allerede!

Men... SURPRISE! I høst kommer det jo en hel haug av metalliske plagg, så skjørtet fra Fall Winter Spring Summer er jo en selvfølge. Og jeg mener... etter retrorenessansen til Adidas har jeg fått hekta på det igjen også! 

Puh... alt dette resulterer i alle fall i en nokså schizofren høstgarderobe! But, I'll make it work! Dette er i alle fall klærne som står øverst på ønskelisten min at the moment! Noen som har andre favoritter?

 

To my english readers: This is my wardrobe cravings! I'm a little schizofrenic in my style at the moment, because there's too much on the wishlist! What's your favorite?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar