hits

You are cordinally invited...

04.08.2014 - 17:57 Ingen kommentarer

Jada! ENDELIG kom dagen! Jeg er invitert på min første Høyer-fest, og hva gjør det vel da at det høljer ned i bøtter og spann utenfor? Tjohei, og så videre. Haha, nei, det er faktisk ikke tull! Jeg er like spent som en liten drittunge. Nå er jeg fullt klar over at det å skryte av en invitasjon her inne får det til å skinne gjennom at jeg ikke er så posh og high-end likevel, men det får bare vike. Jeg setter det på sjarmkvota, rett og slett. For dette må jeg faktisk skryte litt av!

Tenk... nå skal jeg menge meg med fiffen! Jeg som for mindre enn noen år siden utelukkende gikk med skjorter jeg praktisk talt druknet i, kjøpt på herreavdelingen på H&M. Ikke det at jeg er så sykt mye mer eksklusiv i stilen nå, men den er da i det minste litt gjennomtenkt. Noe som bringer meg videre til neste spørsmål - HVA I ALL VERDEN SKAL JEG HA PÅ MEG?!

Forslag tas forresten imot med stor takk! Ellers lover jeg selvfølgelig å holde dere oppdatert med bilder fra festen 9. august! Og om du skal dit... jeg er hun jenta med rødt og svart hår som står i et hjørne og spiser alt for mange av de små grillspydene servitørene sikkert bærer rundt på. Kom gjerne bort å si hei! 

 
PS: Kom gjerne med forslag til antrekk da, fine lesere! :D

 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar