hits

Happy birthday to me!

01.08.2014 - 22:58 2 kommentarer

Jeg rakk jo aldri å oppdatere dere fantastiske lesere om hva jeg gjorde på bursdagen min i går! Det har sikkert resultert i at flere av dere der ute venter i spenning på en oppdatering (hehe), am I right? Tenkte meg det, ja.Vel, jeg kan bare fortelle dere med en eneste gang at jeg har hatt en helt fantastisk bursdag! Først brukte jeg hele formiddagen sammen med Line (moteredaktøren i Side2). Vi skravlet, drakk iskaffe, og løp hele byen rundt på leting etter styling. Føttene mine er faktisk så ødelagt at jeg kan høre de trygle om nåde, haha, men det var uten tvil verdt det!

Etter å ha løpt hele byen rundt, og overtalt pressebyråene til å sende det meste av klærne direkte til kontoret, dro vi innom Høyer på Egertorget og plukket opp fire(!) bæreposer i Ikea-størrelser med oss tilbake. Snakk om muskler! Nei, i fare for at dere blir lei av å høre på maset mitt - jeg har virkelig verdens beste jobb! There... I said it! ;)

Uansett... når vi var ferdige på jobb kom jeg hjem til mine to fantastiske samboere som hadde bakt kake og hele pakka! Vi dro ut og spiste middag, også skravla vi hele kvelden. Fantastiske venner + fantastisk jobb = fantastisk glad Katinka! Så... her kan dere se noen snapshots fra mitt kvalmende lykkelige liv om dagen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Katinka <3

 

PS: I morgen skal vi prøve å få til et innlegg om hvordan du får leppestiften til å holde seg på plass HELE dagen, så stay tuned! Og, dere... om det er noe dere vil lese om blir vi veldig glade for tips i kommentarfeltet, eller på Facebook

2 kommentarer

Victoria Wisløff

01.08.2014 kl.23:07

Håper du har hatt en finfin fredag :)

Style That Shit

04.08.2014 kl.18:44

Victoria Wisløff: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar