hits

Lips - STAY

03.08.2014 - 18:11 Ingen kommentarer

Vil du at leppestiften skal sitte på hele dagen og natten lang? Vel, her er et enkelt og veldig effektivt tips!

En leppestift kan være godt pigmentert, eller være mer transperant, men det som er viktig for at leppestiften skal kunne sitte på lenge er hva du legger under.

Bruk en lipliner før du påfører leppestiften! Liplineren legger du på hele leppa for å tilføre pigmenter. Når leppestiften da gradvis blir borte vil leppene fortsatt ha igjen farge!

Jeg liker best å bruke en lipliner som ikke er for myk, men heller ikke altfor hard. Er liplineren for myk kan det fort bli litt ujevne kanter og ikke like presist, men om den er for hard så vil du mest sannsynlig få problemer med å påføre... fordi den er for hard! Test derfor ALLTID produktet på hånden din for å sjekke konsistensen før du kjøper et produkt! Jeg er personlig mest fan av liplinerne til Ben Nye, Max Factor og Young Blood.

NB! Bruk en lipliner som er i samme farge som leppestiften!

 

Slik gjør du det:

1. Begynn med å legge liplineren i ytterkant for å forme leppene.
2. Fyll deretter inn leppene (fargelegge - om du vil), både oppe og nede.
3. Til slutt kan du legge på leppestiften. Dette gjør at leppestiften sitter bedre på, og om noe blir borte ved at du, vel.. lever, så vil fortsatt fargen være igjen på leppene, og det er enkelt å fylle på med leppestift om det trengs :) TIPS! En lipliner er også et must om du vil "korrigere" på leppefasongen. Har du litt skjeve lepper, eller ønsker mer fylde, så er den genial å bruke! 

 

Da er det bare å dra ut på byen, på date eller på kontoret med kysseklare lepper! Lykke til! ;)

- Rikke <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar