hits

TrendALARM!

26.07.2014 - 11:35 Ingen kommentarer

Ja, det er en grunn til at jeg har skrevet alarm med store bokstaver i tittelen. For, er det noe man burde reise en varsellampe for, så er det søren meg denne nye trenden - straight in from Paris. 

Hvorfor er det ingen andre som har satt på varsellampene her? Synes alle dere andre det er greit at motebildet går i denne forferdelige retningen?

Og ja, jeg snakker selvfølgelig om trenden med sokker i sandalene! Jeg mener... når ble det kult å style pumpsene med knehøye tennissokker? Jeg har funnet meg i mye stygg mote opp gjennom tidene. Jeg har tatt imot haremsbukser og platåsko med åpne armer, men et sted går søren meg grensen.

Selv om noen FÅ kule it-jenter får meg til å tro at det nesten kan være innafor å stappe sokkene ned i sandalene, vil jeg fremdeles se ut som en misforstått mann i 40-åra med solbrente tær om jeg prøver meg på det samme. Det går rett og slett bare ikke.

Nei, mitt trendbarometer sier at dette ikke blir noen hit for meg. MEN, det at de tar i bruk de gamle Adidas-flipflopene, det kan jeg kanskje være med på. De har sin egen sjarm, til tross for at det ser ut som noe bestemoren min kunne ha brukt i svømmegarderoben, i frykt for å få fotsopp.

Hva synes dere om trenden?

 

 

 

 

 

- Katinka

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar