hits

OMG... I totally forgot!

15.07.2014 - 11:00 Ingen kommentarer

Vet dere hva jeg rett og slett har glemt å dele med dere? Her om dagen var jo jeg og Rikke på pressevisning hos selveste Mardou & Dean. Dere vet, merket som har de sinnsykt fete skoene jeg driver og trasker rundt i hele tiden (nei, dette er faktisk ikke tekstreklame. Jeg punget ut hele fire store lapper for dem. Så, ingen luksus der i gården!). 

Uansett... vi var altså invitert til visningen av den nye skjorten deres. Det var masse hyggelige folk, hjemmelaget Mardou & Dean-øl (fantastisk kreativt, til tross for at jeg ikke drikker øl selv), italiensk tapas og generelt god stemning. Det at jeg har glemt å dele bilder med dere er jo derfor nærmest en katastrofe! 

Slenger med noen stemningsbilder, men jeg lot speilrefleksen bli igjen hjemme denne dagen, så dere får overleve med litt dårlig bildekvalitet! Håper det går fint, okei? Takk! Enjoy! ;)

 

 

 

 

 

 PS: Jeg synes ølflaskene ovenfor var så kule at jeg ba pent om å få ta med et par hjem. Nå bruker jeg de som blomstervaser, og de ser faktisk helt fantastiske ut! Hett tips! ;)

 

- Katinka

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar