hits

Vind i håret

12.07.2014 - 18:41 2 kommentarer

Hei, alle sammen! 

Som jeg skrev i går, så er jeg ikke heeelt i form i dag. Noe som innebærer at jeg ligger en del i senga og synes synd på meg selv, samtidig som jeg dekker meg til med vått håndkle for å ikke smelte bort i varmen. Men, med tanke på at jeg faktisk har tenkt meg til Portugal på mandag, har jeg en del ting som må fikses her og der. 

Derfor hoppet jeg faktisk inn i noen anstendige klær, og dro meg ned til byen for å møte Sara. Jeg fikk faktisk kjøpt meg både hårfarge, After Sun og andre nyttige duppedingser, og nå står kofferten ferdig pakket på soverommet (jess, jeg er en slik en som pakker flere dager før jeg drar, det gir meg liksom muligheten til å kaste med ting jeg har glemt underveis). Vi rakk også en smoothie på Joe & The Juice før jeg måtte kaste inn håndkleet og pelle meg tilbake til senga i leiligheten.

Nå skal Rikke friske opp den røde fargen i håret mitt igjen, og ta etterveksten. Det blir sykt deilig! Slenger med noen bilder! 

 

 

Shorts, Lindex. Genser, lånt fra skapet til Rikke. Hatt, H&M. Smykke og ringer, H&M. Sko, Mardou & Dean (som dere har sett før). 

 

 

Forresten... Er det noen av dere andre som smelter vekk i sola? Skal ikke klage på godt vær, men dette er jo uutholdelig! 

 

- Katinka

 

2 kommentarer

Marlene

12.07.2014 kl.22:46

Venter fortsatt på "RikkeSminkerSegSelvVideo" og bilder av hvaler :D Keep it up! Artig å følge med dere! ;*

Style That Shit

13.07.2014 kl.11:12

Marlene: Sminkevideoen skal etter planen redigeres ferdig i dag, og bilder av hvaler skal vi vel få fikset snart det også! Haha, skal overføre i dag!:D

Skriv en ny kommentar