hits

Do them 1920s curlzz

10.07.2014 - 11:42 Ingen kommentarer

Hei og hopp! Idag har det vært klamt! Jeg klager absolutt ikke, sol og varme er helt fantastisk!... spesielt med aircondition på jobb! ;)

Så! Litt om dagen min: Jeg kavet meg ut av sengen som en zombie og tryna inn i dusjen, ordnet meg og gjorde meg klar for jobb. Jeg har vært så sinnsykt trøtt idag, men det er utrolig hva sminke, en banan og kaffe kan gjøre! Plutselig var denne zombien med Ronja Røverdatter-sveis fresh og klar for en ny dag! :) Dagen består av et par kunder og sushi til lunsj. Altså, mye dødtid å slå ihjel. Så aha, da fikk jeg plutselig den geniale ideen om å gjøre bølgeføn. 

Bølgeføn er egentlig veldig lett om man har teknikken inne, men samtidig ganske avansert. Bølgene skal være akkurat passe definerte og naturlig...bølgete! For å få det til skikkelig må man øve øve øve! 

Jeg synes disse bølgene er utrolig kult! Denne frisyren var veldig in på 1920- og tidlig 1930-tallet, men kan fortsatt ses på kjendisene idag. Den gir deg en classy dog noe vampete look, og gjør det hele litt mer spennende! Det er utallige måter å style disse krøllene på, alt fra å bruke det som en effekt eller bølge hele håret! Du kan også gjøre disse krøllene mer eller mindre definerte!

Jeg slenger med noen bilder fra årene denne frisyren var the shit samt noen litt nyere! Uansett er dette en kjempekul look, så om du har mulighet til å få gjort disse, DO IT! Kommer til å lage et innlegg på hvordan man lager disse om en liten stund, så er du interessert i å lære det så stay tuned!
 
 

Ha en super dag ute i finværet!! Klems og kos
- Rikke <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar