hits

Whale O'hoi!

08.07.2014 - 17:50 Ingen kommentarer

Hei, folkens! Beklager fraværet på to dager. Jeg er jo som sagt på safari i Nord-Norge, og de to siste dagene har jeg rett og slett ikke hatt Internett tilgjengelig. Selv ikke via mobilen (og det sier jo litt om hvor langt inni skogen jeg har vært, i vårt samfunn?).

Uansett... Siden sist har jeg vært på hvalsafari, kjørt minst 16 timer i bil, vært på fisketur, sett niser ute i det fri, og generelt bare vært på eventyr! Det er utrolig hvor mye man faktisk kan oppleve på kort tid, om man bare går inn for det.

Har dessverre dratt på meg en aldri så liten forkjølelse, men det skal nok gå fint! Sitter for øyeblikket på flyplassen i Harstad og venter på at flyet skal ta meg tilbake til leiligheten i Oslo.

Har ikke tilgang på bildene jeg har tatt med speilrefleks ennå, og får ikke delt noen av videoene fra mobilen... MEN, fortvil ikke, jeg gir dere en smakebit av mobilbildene så lenge! Det blir ikke lenge før videoene og kamerabildene kommer, jeg lover! Da skal dere til og med få se hval, helt sant! :D

... Og om noen skulle lure - dette er hvordan pur lykke ser ut. Jeg har nettopp sett en fuckings spermhval på 20 meter!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar