hits

Dag- til kveldsminke på 1-2-3(-4)!

28.08.2014 - 07:14 2 kommentarer

Om man har en travel hverdag med jobb, skole, familie, venner samt andre ting og ærender, så har man ikke alltid all verdens med tid. Case: Du skal rett fra jobb til fest. Du har dårlig tid, men både antrekk, hår og sminke skal være flawless! Du slenger på deg en kjole og ordner håret i samme vending. Men æh! Du rekker ikke å sminke deg på nytt...hva gjør du!? Vel, du leser dette innlegget (det har du alltids tid til!), og sjekker sminkevideoen vår!

Det hele er egentlig veldig enkelt, og tar minimalt med tid! Du er jo allerede halfway there!  

 

Dette er fremgangsmåten:

1. Base for "just in case"! Du vet aldri hvor lenge kvelden på byen blir, så vær snartenkt og ta på en øyenskygge-primer! Det er alltid greit å ha en base før du påfører øyenskyggen. Denne vil redde deg fra dryssende, stripete og ujevn skygge! Så ikke hopp over dette! Påfør en liten mengde på øyenlokket med fingeren, eller en øyenskygge-kost.

2. Eyes wide SPARKLING! Skimmer er vår venn. Skimmer er lett å påføre og gjøre fin når man har dårlig tid, pluss at det er veldig fint! Sparkle with that sparkling wine! Påfør en mellommørk øyenskygge på hele øyelokket, enten med fingeren eller med en kost. Ta så en litt mørkere skygge i ytterkanten av øyet som en slags "ramme", og dus deretter inn til midten av globalen. Personlig liker jeg faktisk å duse den ganske langt inn mot øyekroken, så om du er tøff så gjør du det! Bruk enten en "ren" finger eller en ren kost og dus overgangen fra globalen og opp.

3. Brush it on! Har du på lite eller ingenting mascara, påfør dette straks! Har du allerde en okei mengde på vippene, så bruk en flytende eyeliner(!) til å dra frem og tilbake på vippene. Dette er et enkelt triks for å friske opp vippene uten å påføre mer mascara, da vippene fort kan klumpe seg. 

4. Just for the brave hearts! Lip stick er (iallefall for meg) et must når man skal ut på byen! Jeg ELSKER leppestift, og da gjerne i en varm korall- eller lillatone. Her har du to valg: du kan enten bare tilføre litt farge til leppene, eller du kan være mer vågal! Uansett er fremgangsmåten den samme:


Påfør leppestift i ønsket farge først på underleppen, gni leppene lett sammen og påfør så på overleppen. Ta deretter en serviett (eller dopapir, both works!) og trykk lett på leppene for å få av overflødig produkt. Dette gjør også at leppestiften vi påførte fungerer som en lip liner, ved at man "trykker" produktet på leppene. Da holder den seg lenger. Du kan avslutte her, ta på en gloss, eller ta på bittelitt mer farge for å... ja, bare være awesome! Da anbefaler jeg at du påfører leppestiften med en pensel for å få formen og kantene så fin som mulig! Avslutt med å la på en transparent gloss, og schmaaack! DU ER KLAR FOR FEST!

 

- Rikke

2 kommentarer

Vildus

29.08.2014 kl.06:36

Flinke, fine jentene mine! :D

veronicakleven

29.08.2014 kl.20:59

Så utrolig pen <3

Skriv en ny kommentar