hits

Ready... action!

03.07.2014 - 21:22 2 kommentarer

I dag var det duket for vår andre videoshoot! Jeg har funnet fram til mine hemmelige tekniske sider, og rigget opp to studiolamper OG kamerastativ. Jeg mener... hvem skulle trodd jeg hadde det i meg? Resultatet ble faktisk ikke så ille heller, om jeg får skryte litt av meg selv! Jeg og Super-Rikke er virkelig ikke et dumt team. Nå gjenstår det bare klippinga, så får vi se om det blir like bra.

Anyways... vet dere hva vi skal lære dere denne gangen? (Can I please get a trommevirvel?!). Vi skal lære dere kunsten å sminke dere fra kontorrotte til diva på noen få minutter! Jess, dere hørte riktig. Fra hverdag til fest, uten å dra innom det komfortable badet hjemme. Alt du trenger er litt øyenskygge og leppestift, og vite hvordan du gjør det selvfølgelig! 

Perfekt til sommerbordene på jobben! Okei, jeg gleder meg som en unge til denne videoen kommer ut. Haha, er det noen andre enn meg som gleder seg? Her kommer noen stemningsbilder fra dagen som har gått. 

 

 

Rikke sminker seg selv i dagens video, ettersom det som regel er nettopp det man gjør når man haster rett fra kontoret til fest. 

 

Alt går strålende, og vi ruller film... but first, let me take a selfie!

 

Og som om dagen ikke var bra nok fra før, gjett hva det fantastiske kontoret mitt fant ut at de skulle gjøre i dag? ISTEST! Som i å spise gratis og helt nyyydelig bringebærsorbet. Vel, man takker vel ikke nei til slikt?

 

I morgen drar jeg til Harstad, folkens! Jeg skal prøve alt jeg kan og holde dere oppdaterte underveis!

Har dere noen spennende planer for helga?

 

 

- Suss og klem fra Katinka!

2 kommentarer

Julianne Holtlien

03.07.2014 kl.21:48

Hei snupps!

Legg den ut da, jeg vil seere NÅÅÅÅ!!:-D

Dere er så flinke og jeg har allerede blitt en staalker!

GLEDER meg som en unge til å se filmen deres!

Dere ruuuuler! :-):-):-):-):-)

Klem deres største fan <3

Rikke

03.07.2014 kl.22:10

Julianne: Hei, snuppis :D Haha, den kommer ut så fort vi får redigert den ferdig ;) Så morsomt at du følger oss!!! Setter jeg skikkelig pris på, så taaaakk<3 Du ruler du også! Jihaa! -Rikke

Skriv en ny kommentar