hits

I'm loving it! Mc Donalds og Svampebob på catwalken.

02.07.2014 - 21:51 Ingen kommentarer

Jeg digger det!  Rett og slett bare digger det. Da jeg så både Mc Donalds og Svampebob vandre nedover catwalken i Moschino-visningen for høsten 2014, trodde jeg nesten øynene mine skulle rulle ut av hodet. Jeg mener, snakk om tacky genialitet! Og når jeg sier tacky, så mener jeg tacky in a good way!

Den fantastiske og sjokkerende motevisningen passende nok kalt  «Fast Fashion - Next Day After the Runway» er det  designeren Jeremy Scott som står bak. Han har tatt over som kreativ direktør i Moschino, og dette var hans første visning for merket. Snakk om en pangåpning!

Her er det en salig blanding av tegneserier, hiphop, store utsmykninger og en helt tydelig tankegang om at «more is more». Snakk om en bombe av stilinntrykk! 

Uttrykket er både edgy, vampete og tacky på én og samme tid. Men i stedet for at jeg skal sitte her og slenge rundt meg med store og beskrivende adjektiv, så kan dere heller se noen glimt av visningen med egne øyne! 

 

 

 
Og, altså... som om dette ikke var nok, har dere sett herrekolleksjonen for sommeren 2015? Jeg mener OH MY GOD! Her har de hentet inspirasjonen fra Coca Cola. Jeg synes det er utrolig morsomt at de tar tak i disse store kjedene de fleste ser på som billige, og heiser det opp til en high-end motevisning. Jeg ELSKER det! Jeg tror faktisk vi kan konkludere med at jeg hat fått meg et nytt favorittmerke. Det heter Moschino! 

 
 

 
 

- Katinka

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar