hits

We can't stop, we won't stop

27.06.2014 - 10:00 Ingen kommentarer

Jeg kan ikke noe for det, og jeg kommer heller aldri til å unnskylde meg for at jeg gjør det. Men jeg ELSKER Miley Cyrus! Og jeg mener ikke bare den "nyere" Miley. Jeg digget henne allerede da hun var ei uskyldig og intetanende liten pike under Disneys vinger. Fortsatt kan de stakkars samboerne mine høre slangere fra Hannah Montana-tiden fra rommet mitt. Og da snakker vi "synger-for-full-hals-lyd-på-full-guffe"-volum. Men selvfølgelig, jeg syns musikken har forbedret seg og fått en helt ny kvalitet, så da må man jo digge! 

Apropos digge.. I akkurat dette øyeblikk sitter jeg her sammen med Katinka og synger og danser til We can't stop, mens vi drikker Litago sjokolade- og jordbærmelk (til tross for at jeg unektelige er laktose-intolerant!) Det er utrolig deilig å kunne være litt careless en sommermorgen!

Etter å ha startet dagen med Miley Cyrus og Litago, så må jo dagen bli noe av det samme; altså fierce og careless! Idag har jeg fri og kan gjøre akkurat hva jeg vil! Jeg skal gjøre akkurat det som faller meg inn, være kul og teit (alt ettersom) og bare ha det GØY! Slenger med noen bilder av denne fantastiske dama, og håper dagen deres også blir like fabelaktig som jeg skal gjøre min!

 

- Rikke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar