hits

... Leave your hat on!

26.06.2014 - 12:00 Ingen kommentarer

Hej Hej Hallå! 

 

I dag har jeg en skikkelig sånn «Ut og gripe dagen»-dag! Startet dagen med en skikkelig digg frokost bestående av stekte egg, og brukte noen timer på å lære meg Final Cut. Har nemlig store planer om å bli proff innen videoredigering innen sommeren er over. Ambisøst? Ja, jeg vet, men slettes ikke umulig! ;)

Nå er jeg på vei til kontoret. Det er så utrolig deilig å ha en jobb man bare gleder seg til dra på! Fantastiske folk, morsomme saker, og jeg kan skrive om mote og skjønnhet! Det er jo fantastisk. Det er som å få betalt for å drive med hobbyen min. Det føles nesten urettferdig! Så bra er det faktisk.

Herregud, jeg blir nesten kvalm av meg selv her! Snakk om å leve et eventyr, liksom. Haha, det høres jo ikke troverdig ut for fem flate øre! Misforstå meg rett - jeg har dager hvor jeg ikke orker å stå opp av senga jeg også. Men, men i dag er derimot motivasjonen på topp! Nå skinner sola, fuglene kvitrer, og alle klisjeer forfylles! 

 

Så, løp ut i sola, fine folk! Grip dagen! Slenger med noen antrekksbilder under her! :) 

 

 

 

Hatt og T-skjorte, H&M. Skjørt, Monki. Strømpebukse, Falke (som forresten har de kuleste strømpebuksene ever!). Sko, Mardou & Dean (Mine favoritter, som dere vet). - Katinka 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar