hits

Et lite glimt...

22.06.2014 - 22:57 2 kommentarer

Hei, fintfolk! 

Hva har dere gjort i dag? Håper dere har vært ute og fått dere litt frisk luft i fjeset. Jeg, Rikke og Jon-André har nemlig vært innelåst med videokamera, lamper og sminke i hele dag. Ikke det at jeg skal klage, for det blir så veldig gøy når det er ferdig!

Vi har nemlig laget en egen video som viser dere hvordan dere kan jukse dere til høyere kinnbein og slankere ansikt. Vidundermetoden kalles contouring! Det er sånn Kim Kardashian gjør før hun går ut for å sexe det opp på den røde løperen. 

Så, om ikke så lenge skal vi vise dere hele videoen. Det er litt skummelt (ettersom alle kommer til å få se min nakne sannhet, i form av sminkeløs), men mest av alt veldig veldig gøy! Jeg gleder meg! Slenger med noen bilder fra dagen.

 

Aaaand... IT'S A WRAP!  

Mot slutten av shooten var vi alle så sultne at vi holdt på å ryke i tottene på hverandre. Det hele toppet seg da Jon-André ble forvist til gangen etter å ha fått latterkrampe hver gang jeg åpnet munnen for å si noe på kamera. Jeg mener... snakk om demotiverende! Vi feiret med en skikkelig burgermeny på Max! 

 

Ha en fin kveld videre, alle fininger! Vi blir veldig glad for kommentarer og tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros! :)

2 kommentarer

Bettina

23.06.2014 kl.00:46

Når kommer videoen? :D

Style That Shit

23.06.2014 kl.00:52

Hei, Bettina! Sminkevideoen kommer ut om et par dager :) Håper den faller i smak! -Rikke

Skriv en ny kommentar