hits

Tidenes BH-tips

23.06.2014 - 10:41 4 kommentarer

Gode og ikke minst behagelige bh-er er det overraskende vanskelig å finne, eller er vi alene? Enten gnager stroppene, bøylene forsvinner i vaskemaskinen, passformen er feil, eller (om du er uheldig) så ryker rett og slett bh-en rett av!

MARLIES DEKKERS, folkens, er redningen! Katinka og jeg sverger til disse bh-ene. De er utrolig behagelige, nesten så fantastiske at man glemmer at man har de på! Pluss at de er sinnsykt kule, og ikke minst sexy! Hvem liker vel ikke det?! ;)

Vi kjøpte våre hos Marinka i Bogstadveien, og betjeningen der var veldig behjelpelige. De tok mål og fant frem riktig størrelse for oss, da vi tydeligvis ikke visste dette selv (ihvertfall ikke jeg.. Ehe). Jeg har hele tiden trodd at jeg har vært en 80B, men var faktisk en 70C!! GLADNYHET for meg! Så om du ikke er helt sikker på hvilken størrelse som passer deg, så finner de ut av det på null-komma-niks! 

Hvis du har lyst til å sjekke ut disse bh-ene, så anbefaler jeg å dra innom en butikk som fører Marlies Dekkers før du kjøper på nett. Som nevnt ovenfor så er det ikke sikkert du faktisk har den størrelsen du tror du har! Legger ved en link til nettbutikken til Marlies Dekkers, så er det bare å godte seg over godt design! Bh-ene finnes i mange forskjelige varianter og farger, og koster mellom 600-800kr. Men tro meg, det er det absolutt verdt å invistere i! Jeg får ikke sagt det nok, men de er bare helt fantastiske!!!!! 

Tre ord: ELSK ELSK ELSK!

Se alle kolleksjonene på http://www.marliesdekkers.com/! HOT TIPS! De har også noen utrolig freshe badedrakter og bikinier om du trenger en ny i disse sommertider!

Slenger med noen av våre favoritter

 

PS! Dette er ikke et sponset innlegg. Vi bare rett og slett MÅTTE dele dette med dere! 

- Rikke

4 kommentarer

Anoushka

23.06.2014 kl.10:48

Har lenge sverget til victorias secret sitt undertøy, men kanskje greit å finne noen favoritter som er å få kjøpt i Norge også :)

Style That Shit

23.06.2014 kl.10:58

Anoushka: Ja, disse er virkelig gode! Etter å ha gått med de føles alle andre BH-er veldig slappe i fisken. Det er riktignok en investering, ettersom de koster en del, men de er virkelig verdt det! Også holder de jo litt lenger enn billigversjonene ;)

Liv Judit

23.06.2014 kl.11:02

Mange flotte bh`er der, men akkurat nå bruker jeg en ny størrelse i uka (nesten) så kjøper ikke s dyre bh`er nå det får bli når jeg er ferdig med svangerskap og amming :)

Style That Shit

23.06.2014 kl.14:56

livjudit: Haha, da kan du jo unne deg en skikkelig fin og eksklusiv BH når det hele er tilbake til det normale! ;)

Skriv en ny kommentar