hits

Yummy!

21.06.2014 - 18:11 Ingen kommentarer

Nå er det allerede begynt å bli kveld, men jeg vil likevel dele den fantastisk avslappende dagen jeg har hatt med mannen i mitt liv i dag, Jon-André. Han kommer sikkert til å dukke opp en del på bloggen, og for det meste i form av ufrivillige snikebilder. Jon-André er mannen jeg og Rikke bor sammen med, og jeg ville giftet meg med ham om jeg var heterofil. Så, damer - han er ledig! ;)

Da vi våknet klokka ni (!) på en lørdag, fant vi ut at det var «Bondens marked» rett utenfor døra. Begge var over gjennomsnittet gira på en skikkelig frokost, så vi gikk ut på jakt etter noen smaksprøver. Vi endte opp med å bruke 130 kroner på en pølse av storfe! Haha, snakk om luksus. Bør ikke bli noen vane, for å si det sånn. 

I morgen skal jeg og Rikke prøve å lage en skikkelig sminkevideo til dere, som blant annet lærer dere skyggelegging og highlighting av ansiktet. Oppdaterer dere om det i morgen, fantastiske folk! :)

 

Her er bildene og litt stemning fra dagen i dag: 

  

Vi skrives i morgen! Spør gjerne om det er noen andre videoer dere gjerne vil se, med sminke eller styling-tips? :) Legger ikke ved informasjon på klærne over, med mindre det er spesiell interesse for det. Dette var noe jeg slengte på meg for å hente frokost, og solbrillene er på plass på grunn av mangel på sminke, haha. 

Nå er jeg klar for å ha en skikkelig lat lørdag i sofakroken, det blir deilig! :)

- Katinka 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar