hits

Good morning, Oslo!

20.06.2014 - 12:57 5 kommentarer

God morgen, darlings!

I dag begynte jeg klokka sju på jobb. Om dere ikke allerede har fått det med dere, så er jeg et uhelbredelig B-menneske. Jeg er ikke skapt for å være på kontoret til klokka sju. Når jeg setter alarmen på halv seks så er det en zombie som titter fram fra dynekanten, myser mot mobiltelefonen og forsøker i et panisk anfall å knuse den med det nærmeste tilgjengelige verktøyet. Heldigvis har jeg en annen alarm som sørger for at jeg ikke bare forsvinner under dyna igjen, men faktisk kommer meg på jobb. Uansett... dette handler ikke om mine dårlige døgnrutiner, men om dagen i dag.

I DAG, skjønner dere... hah, nå må jeg faktisk skryte litt av meg selv . I dag startet jeg nemlig dagen på best mulig tenkelige måte! Jeg tok meg en Daim Balltopp til frokost (følg for all del ikke mitt eksempel, det er usunt, og du får ikke i deg vitaminer), men det gjorde meg i det minste i godt humør! Med isen i hånda, sola i ansiktet og nesten folketomme oslogater på vei til jobb følte jeg meg plutselig opplagt! 

 

 

Og, som om det ikke var nok... tror du ikke jeg klarte å sno meg unna en kleskrise i siste liten også? Jeg hadde nemlig sett fram til å tilbringe dagen i en blomstrete sommerkjole, og hadde i god tro lagt fram kjolen kvelden i forveien. Da jeg våknet klokka fire i natt av at jeg hakket tenner, til tross for at jeg lå under dyna, forsto jeg det var på tide å lukke vinduet og innse at sommertemperaturen ikke lenger er helt på topp.

Så, med begrenset tid til å ordne meg måtte jeg bare innse det - kleskrisen var et faktum! Jeg hadde nøyaktig fem minutter til å finne et nytt antrekk. Kjolen gikk tilbake i skapet, og ut kom army-skjorta. Det fungerte da sånn halvveis, gjorde det ikke? Vel, med de fantastiske skoene jeg har er det uansett umulig å tråkke feil (haha, dårlig humor).

 

 


Antrekket: Skjorte, original US Army Air Force-skjorte vintage. Armbånd, hjemmelaget og Cubus,  Singlett, H&M. Bukse, Zara. Sko, Mardou & Dean (<3).

 

 

- Katinka

 

5 kommentarer

Stephanie Hansson

20.06.2014 kl.22:15

Wiii kul att äntligen följa en blogg av någon man känner! :) gleder mig!

Anne på Bjørndal

21.06.2014 kl.00:31

Hei du ♡ kule sko på ei kul jente! Og så er du god til å bake peppekaker..... klem

Style That Shit

21.06.2014 kl.01:08

Anne på Bjørndal: haha, takk, Anne! Håper alt er bra hos deg og dine!:)

Style That Shit

21.06.2014 kl.01:09

Stephanie Hansson: Så kos, Steph! Kom innom en dag igjen snart!:)

Karin

25.06.2014 kl.22:39

Kuul! Hadde nok snudd meg om jeg så deg:)

Skriv en ny kommentar