hits

Inspiration

24.06.2014 - 14:49 2 kommentarer

Så, i dag holdt jeg regelrett på å drukne på internett. Jeg mener, det er så utrolig mye rart der ute! Herregud for et hav av inspirasjon, galskap og herlige skatter! 

Anyways, tenkte jeg skulle dele noen av bildene jeg fant der ute med dere. Disse bildene ble for meg beskrivende for resten av dagen. De beskriver stemningen, på en måte!

Nå skal jeg sitte inne på verdens beste kontor, og skrive masse motesaker! Visste dere forresten av Replay har kommet med verdens kuleste jeanskolleksjon, som også er miljøvennlig? Tror nesten jeg må lage et innlegg om det senere ;)

 

 

Håper dere får en fin dag, folkens! Hva er planene deres for dagen? Håper dere går ut og gjør noe kreativt! :) 

2 kommentarer

frodith

24.06.2014 kl.15:12

Jeg har ikke hatt så mye kreativt for meg akkurat nå i ettermiddag, men jeg har nettopp hatt en utstilling på bloggen min, som du sikkert har fått med deg ;-) Og der har jeg utfoldet meg tegne-messig, og alle som deltok på utstillingen var skikkelig kreative :-) Så nå hviler jeg litt å på kreativfronten :-D

Style That Shit

24.06.2014 kl.17:34

frodith: Det er alltid deilig å få utfolde seg litt kreativt! Ingenting som føles bedre enn å lene seg tilbake etter man har brukt hjernen litt! Jeg er veldig glad i foto, eller å skrive noveller. Litt utløp må jo fantasien få!

Skriv en ny kommentar